About Company

20 taun fokus ing produksi lan Advertisement saka lantai kothak

S hanghai Refine Tekstil Limited, minangka produsen anjog lan tekstil hotel profesional ing China Timur, kita fokus ing wilayah iki luwih saka 15 taun. Produk utama kita kalebu: linens amben hotel, anduk hotel, fasilitas hotel, F & B linens. We sumber tekstil lengkap solusi kanggo kelompok hotel, maskapai, kapal, rumah sakit. M ore saka 15 taun pengalaman sumber hotel, 10+ taun profesional operasi pabrik Hospitality, kang bakal nyedhiyani sampeyan paling layanan dodolan, kualitas stabil lan regane competitive. We look nerusake kanggo duwe kerjasama Win-Win karo donya distributor, agen, kelompok hotel!

  • 未 标题 -111
  • 未 标题 -112
  • 未 标题 -123

WhatsApp Online Chat !