100% Hospital Cotton Blanket Selular Thermal - Supplies China Shanghai Refine Hotel

100% Hospital Cotton Blanket Selular Thermal

Short Description:

Material: Polyester / Acrylic Style: Plain Pattern: Yarn Dyed Technics: ...


Detail produk

Tags Product

Material:
Polyester / Acrylic
Gaya:
Plain
pola:
Yarn Dyed
Technics:
Knitted
Size:
King
Age Group:
Adults
Feature:
Anti-Pilling
Gunakake:
Airplane, Hospital, Hotel
Panggonan Asal:
Anhui, China (Mainland)
Jeneng merek:
OEM
Panggil Model:
SRT-BK01
jeneng produk:
Hospital Thermal Cellular Blanket
size:
230x280cm as per requirement
werna:
camel, as per requirement
piping:
color satin or as per requirement
kain:
COTTON/POLYCOTTON

Packaging & Delivery

Details Packaging
Hospital Thermal Cellular Blanket
delivery Wektu
Mlebukake ing 35 dina sawise pembayaran

 

Size 230x80cm, adat
Material 100% polyester, polyfleece, acrylic etc
fitur  Eco-loropaken, ketemu OEKO-Tex standar 100+ azo free;
 tangan koyo alus lan apik
kulit-care lan nyaman
bobot bobot standar saka 180-350gsm, bisa nindakake sing mbutuhake
 packing  packing individu, sing njaluk
Syarat-syarat pembayaran T / T utawa L / C ing ngarsane
kaping Sample 10days
kaping delivery gumantung ing urutan quanity
OEM nampa

 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !