Babagan awake dhewe

 Company Pambuka:

S hanghai Refine Tekstil Limited, minangka produsen anjog lan tekstil hotel profesional ing China Timur, kita fokus ing wilayah iki luwih saka 15 taun. Produk utama kita kalebu: linens amben hotel, anduk hotel, fasilitas hotel, F & B linens. We sumber tekstil lengkap solusi kanggo kelompok hotel, maskapai, kapal, rumah sakit.

fesfesg

T hrough agen donya kita lan distributor, saiki kita sumber tekstil kanggo akeh misuwur donya kelompok hotel, kayata InterContinental, Bangkok, Hilton, Starwood, Hyatt, Shangri-la etc. We ngekspor kanggo luwih saka 25 negara.

O ur kantor sales lan layanan logistics dumunung ing kutha Cina modhèrn - Shanghai, lan basa Pabrik kita ing provinsi Central China. Iku ndhukung kita kurang biaya lan layanan efficiency dhuwur.

M ore saka 15 taun pengalaman sumber hotel, 10+ taun profesional operasi pabrik Hospitality, kang bakal nyedhiyani sampeyan paling layanan dodolan, kualitas stabil lan regane competitive. We look nerusake kanggo duwe kerjasama Win-Win karo donya distributor, agen, kelompok hotel! 

sefeg



WhatsApp Online Chat !