Arang banget SOFT Polar Fleece Blankets - Supplies China Shanghai Refine Hotel

Arang banget SOFT Polar Fleece Blankets

Short Description:

Material: 100% Polyester Style: Plain Pattern: Brushed Technics: ...


Detail produk

Tags Product

Material:
100% Polyester
Gaya:
Plain
pola:
Brushed
Technics:
Woven
Size:
OEM, 180cmX230cm or OEM
Age Group:
Babies
Feature:
Portable, Wearable, Washable
Gunakake:
Airplane, Home, Hospital, Hotel, Military, Picnic, Travel
Panggonan Asal:
China (Mainland)
Jeneng merek:
Refine
Panggil Model:
EC-BLKT-0001
jeneng produk:
Polar Fleece Blanket
warna:
Camel or OEM
Dianggo:
Hotel, Home , Hospital
bobot:
220gsm-400gsm
Service OEM:
YES
lable:
FREE
Sample:
FREE
Pembayaran:
T/T, W.U.

Product Description

Polar Fleece iki Blanket iku banget Soft,


* Disapu resik dirajut kain: kasedhiya ing akeh werna, werna nganti sampeyan milih
* Soft, washable lan Prasaja nanging Luxury Design.
* Blanket Polar Fleece iki sampurna kanggo Hotels, Hospitals, Spa Center, Home, etc.

Jeneng Product Polar Fleece Blanket
Material: polyester
Koleksi Kain: kain polyester Woven
Technics: disapu resik
Feature: Washable, Soft, Other
lable Free Dirancang Logo
warna: Camel utawa OEM
Size 180cmX230cm utawa OEM

Related Produk

Gambar Company

Shanghai Refine Textile Co., Ltd punika Produsèn kuwat LANGSUNG ngarahke ing Lapangan Tekstil kanggo luwih saka 16 taun. We duwe jaringan penjualan kalebu NA, EU, Timur Tengah, Asia Timur, Asia Kidul-Wétan, lan sapiturute 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !