Polyester Blanket Grosir Blankets Polyester Pure Kanggo Star Hotel - China Shanghai Refine Hotel Supplies

Polyester Blanket Grosir Blankets Polyester Pure Kanggo Star Hotel

Short Description:

Material: Polyester / Acrylic Style: Plain Pattern: Yarn Dyed Technics: ...


Detail produk

Tags Product

Material:
Polyester / Acrylic
Gaya:
Plain
pola:
Yarn Dyed
Technics:
Knitted
Size:
King
Age Group:
Adults
Gunakake:
Airplane, Hospital, Hotel
Panggonan Asal:
Anhui, China (Mainland)
Jeneng merek:
OEM
Panggil Model:
SRT-BK01
jeneng produk:
Wholesale Pure Polyester Blanket s For Star Hotel
size:
230x280cm as per requirement
werna:
camel, as per requirement
piping:
color satin or as per requirement

Packaging & Delivery

Details Packaging
Grosir Blankets Polyester Pure Kanggo Star Hotel
delivery Wektu
Mlebukake ing 35 dina sawise pembayaran

 

Size 230x80cm, adat
Material 100% polyester, polyfleece, acrylic etc
fitur  Eco-loropaken, ketemu OEKO-Tex standar 100+ azo free;
 tangan koyo alus lan apik
kulit-care lan nyaman
bobot bobot standar saka 180-350gsm, bisa nindakake sing mbutuhake
 packing  packing individu, sing njaluk
Syarat-syarat pembayaran T / T utawa L / C ing ngarsane
kaping Sample 10days
kaping delivery gumantung ing urutan quanity
OEM nampa

 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !