ngeunaan Company

20 taun fokus dina produksi jeung diobral di Kotak floor

S hanghai nyaring Tekstil Limited, salaku produsén anjog sarta tékstil hotél profésional di East China, urang museurkeun di wewengkon ieu leuwih ti 15 taun. Produk utama urang kaasup: linens ranjang hotél, towels hotél, amenities hotél, F & B linens. Urang nyadiakeun tékstil lengkep solusi pikeun grup hotél, Airlines, kapal pesiar, rumah sakit.M bijih ti 15 taun pangalaman suplai hotél, 10+ taun profésional operasi pabrik tekstil silaturahmi, anu baris nyadiakeun Anjeun pangalusna layanan nu jualan, kualitas stabil sarta harga kalapa. Urang kasampak maju ka boga kerjasama win-win jeung di sakuliah dunya distributor, agén, grup hotél!

  • 未 标题 -111
  • 未 标题 -112
  • 未 标题 -123

WhatsApp Online Chat !