Tentang Kami

 Parusahaan Perkenalan:

S hanghai nyaring Tekstil Limited, salaku produsén anjog sarta tékstil hotél profésional di East China, urang museurkeun di wewengkon ieu leuwih ti 15 taun. Produk utama urang kaasup: linens ranjang hotél, towels hotél, amenities hotél, F & B linens. Urang nyadiakeun tékstil lengkep solusi pikeun grup hotél, Airlines, kapal pesiar, rumah sakit.

fesfesg

T hrough agén sakuliah dunya urang jeung distributor, ayeuna kami nyadiakeun tékstil keur loba kawentar dunya Grup hotél, kayaning antar benua, Marriott, Hilton, Starwood, Hyatt, Shangri-la jsb Urang ngekspor ka leuwih ti 25 nagara.

O ur kantor jualan na jasa logistik anu lokasina di kota Cina modern - Shanghai, sarta base pabrik urang di propinsi Central China. Ieu ngarojong kami béaya rendah sarta layanan efisiensi tinggi.

M bijih ti 15 taun pangalaman suplai hotél, 10+ taun profésional operasi pabrik tekstil silaturahmi, anu baris nyadiakeun Anjeun pangalusna layanan nu jualan, kualitas stabil sarta harga kalapa. Urang kasampak maju ka boga kerjasama win-win jeung di sakuliah dunya distributor, agén, grup hotél! 

sefeg



WhatsApp Online Chat !