Taros Kami

Shanghai nyaring Hotel Supplies Co., Ltd

alamat

Rm 815, Blk 20 8633 Zhong Chun Jalan,

Shanghai Cina 201101

Surélék

 

hartleywu@refinetex.com.cn 

sales1@refinetex.com.cn

telepon

0086 139 1844 8000

0086 152 0196 0277

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !