Pisan lemes Polar Fleece Blankets - Supplies Cina Shanghai nyaring Hotel

Pisan lemes Polar Fleece Blankets

Pondok Description:

Material: 100% Polyester Style: Plain Pattern: Brushed Technics: ...


jéntré produk

Tags produk

bahan:
100% Polyester
gaya:
Plain
pola:
Brushed
Technics:
Woven
ukuran:
OEM, 180cmX230cm or OEM
Umur Grup:
Babies
fitur:
Portable, Wearable, Washable
Paké:
Airplane, Home, Hospital, Hotel, Military, Picnic, Travel
Tempat Asal:
China (Mainland)
Ngaran brand:
Refine
Jumlah modél:
EC-BLKT-0001
Ngaran Produk:
Polar Fleece Simbut
warna:
Camel or OEM
pamakéan:
Hotel, Home , Hospital
beurat:
220gsm-400gsm
Service OEM:
YES
Lable:
FREE
sampel:
FREE
pamayaran:
T/T, W.U.

Panjelasan Produk

Polar Fleece Ieu Simbuttéh Adé Leuleus,


* Brushed anyaman lawon: sadia dina loba kelir, warna nyaeta nepi ka anjeun milih
* Leuleus, bisa diumbah tur basajan tapi méwah Desain.
* Simbut Polar Fleece Ieu sampurna pikeun Bulan, Rumah sakit, Spa Center, Imah, jsb

Ngaran Produk Polar Fleece simbut
bahan: poliéster
Type lawon: lawon poliéster anyaman
Technics: Brushed
fitur: Bisa diumbah, Leuleus, lianna
Lable Bébas Dirarancang Logo
warna: Onta atawa OEM
ukuran 180cmX230cm atanapi OEM

Produk patali

Profil Perusahaan

Shanghai nyaring Tekstil Co., Ltd nyaeta produsén kuat langsung fokus dina Lapang Tekstil pikeun leuwih ti 16 taun. Simkuring gaduh jaringan jualan di sakuliah dunya kaasup NA, EU, Wétan Tengah, Asia Wetan, Asia Tenggara, jeung sajabana 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !