Quality tinggi Hotel 100 poliéster acrylic simbut - Supplies Cina Shanghai nyaring Hotel

Quality tinggi Hotel 100 poliéster acrylic simbut

Pondok Description:

Material: Polyester / Acrylic Style: Plain Pattern: Yarn Dyed Technics: ...


jéntré produk

Tags produk

bahan:
Polyester / Acrylic
gaya:
Plain
pola:
Yarn Dyed
Technics:
Knitted
ukuran:
King
Umur Grup:
Adults
Paké:
Airplane, Hospital, Hotel
Tempat Asal:
Anhui, China (Mainland)
Ngaran brand:
OEM
Jumlah modél:
SRT-BK01
Ngaran Produk:
High Quality Hotel 100 polyester Acrylic Simbut
ukuran:
230x280cm as per requirement
warna:
camel, as per requirement
piping:
color satin or as per requirement

Packaging & Delivery

Rincian bungkusan
Quality tinggi Hotel 100 poliéster acrylic simbut
Waktos pangiriman
Shipped dina 35 poé sanggeus mayar

 

ukuran 230x80cm, custom
material 100% poliéster, polyfleece, acrylic jsb
Fitur  friendly-eco, papanggih OEKO-Tex baku 100+ AZO bébas;
 leungeun rarasaan lemes sareng alus
Kulit-perawatan sareng nyaman
beurat beurat baku nyaeta ti 180-350gsm, tiasa ngalakukeun anjeun merlukeun
 pak-pakan  packing individual, anjeun menta
istilah pamayaran T / T atawa L / C dina tetempoan
kali sampel 10days
kali pangiriman gumantung kana urutan quanity
OEM narima

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !